Om terapeuten

Forside 2

At turde være sårbar er en kæmpe styrke.
At starte i terapi er en tillidssag – det er derfor afgørende for hvordan dit forløb kommer til at gå, at du har en god relation til din terapeut, så du føler dig tryg og har tillid til processen.

Jeg er født i 1972 og har altid brændt for arbejdet med mennesker, menneskets psyke og min egen personlige udvikling. Jeg synes det er både flot, stærkt og modigt at komme til et fremmed menneske/en terapeut med de problemer, man måtte have og synes, det skal behandles med nænsomhed og respekt.

I min optik er livet en bølge af op- og nedture. Gode og dårlige perioder. Oplevelser vi mindes med glæde og oplevelser, vi helst vil glemme, og måske nogle vi har fortrængt. Vi har alle en bagage vi bærer rundt på, og når denne bagage bliver tung, kan det være godt at få hjælp.

Som interesse har jeg i næsten 15 år, beskæftiget mig med personlig udvikling, deltaget i kurser, taget uddannelser, været til foredrag og læst et hav af bøger om emnet. Jeg tror aldrig, det stopper og kan slet ikke lade være med at fordybe mig og være nysgerrig på, hvad der sker indeni andre mennesker og indeni mig selv, samt hvorfor vi reagerer og agerer som vi gør.

Jeg har mange timers behandlingserfaring bag mig og vil se frem til at møde dig med nærvær, rummelighed og empati, så vi sammen kan frembringe den side af dig, som du ønsker skal komme mere til live.

De bedste hilsner
Vibeke

Hjerte

Uddannelser og arbejdsområder:

ID Academy:
Psykoterapeut

Lotusheart Academy:
Meditations og mindfulness Instruktør

Kvisten:
Frivillig (2024 – nu)

Livslinien:
Frivillig (2022 – nu)

AIDS-Fondet:
Frivillig (tidligere)