Klientudsagn

Forside 2

“Jeg er kommet hos Vibeke i ca. 1 år. Der var problemer i mit liv som var vanskelige at forholde sig til. Ved vores første møde fik jeg stor tillid og tro på, at Vibeke var den rette til at afhjælpe mig med mine problemer.

Fra starten havde vi samtaler en gang ugentligt og senere efter behov. Ved vores samtaler fik jeg ofte stillet spørgsmål, der fik mig til at reflekterede på en nye måder og ved næste samtale, havde jeg tænkt på mulige løsninger. Vibeke har været meget støttende og udvist stor empati over for mig og min situation. Jeg vil give Vibeke stor ros for hendes dygtighed og vil gerne hermed give hende de varmeste anbefalinger”.

Ulla, 65 år

“Kære Vibeke

TAK for din fantastiske lytten, guiden, forståelse og væren under mit psykoterapiforløb hos dig. Det har været berigende at komme hos dig, og har hjulpet mig rigtig meget i mit indre traumeforløsningsarbejde. Jeg har fået hjælp med på vejen til endnu dybere indsigt i og bevidsthed på de udfordringer i mine svære oplevelser fra barndommen og slippe energibindinger til de medvirkende fra tidligere i mit liv, og jeg har opnået større klarhed til min vej fremad.

Jeg har været meget glad for din stille og rolige imødekommenhed, og følt mig fuldt rummet og accepteret i min egen tilgang til livets udfordringer, samt dine skarpe enkelte spørgsmål, som virkelig har givet stof til eftertanke. TAK – min varmeste anbefaling “

Kærligst Issabell, 56 år

”Jeg oplevede at have præstationsangst, når jeg skulle fremlægge noget for mange eller ukendte mennesker i forbindelse med mit job. Jeg havde en knugen i maven og en begyndende tvivl, i forhånd til egen formåen – også selv om det var indenfor emner jeg har styr på. Det gav sig også udslag i søvnløse nætter op til arrangementer hvor jeg skulle fremlægge noget.

Efter at have været i terapi og have arbejdet med at finde min indre fred, er den knugen i maven helt væk. Når jeg tænker på fremtidige arrangementer mærker jeg kun ro omkring det. Jeg er heller ikke længere i tvivl om at det nok skal gå eller at jeg har styr på det. Det er en fantastisk forandring! Tak til dig for at guide mig ind til den indre fred med din meget behagelige og trygge måde at være på. Det har givet en ro, som jeg er dybt taknemlig for og også vil kunne bruge i andre sammenhænge”.

Christina, 43 år

”Jeg har altid oplevet mig som søgende og klar til at udforske mig selv på mange måder. Da jeg fik muligheden for at frekventere Vibeke og forsøge mig med terapi var jeg klar til at prøve. En smule skeptisk, men klar. Jeg oplevede meget hurtigt en meget tydelig effekt. Vibekes tilgang med samtale fungerer rigtigt godt for mig og jeg mærker fra gang til gang at de problemområder, som jeg ville arbejde med, bliver adresseret og håndteret, således at jeg nu tydeligt kan mærke at mine gamle mønstre opløses og erstattes af en bedre gøren og laden. Og jeg finder ud af, at jeg har det hele inden i mig, det skal bare ud.

Vibeke er en god vejleder, der med empatisk og nysgerrig tilgang finder frem til problemområderne, udfordrer disse og gennem psykoterapien åbner op for det potentiale, der skal til for at man kan udvikle sig.

Jeg er helt tryg ved at arbejde med Vibeke, og vil til hver en tid anbefale andre at prøve dette – også selvom man er skeptisk overfor terapi”.
Andreas, 48 år

”Jeg har været i behandling hos Vibeke flere gange, hvor vi bl.a. brugte voice dialog. Det har været med til at hjælpe mig igennem et stressforløb jeg har haft. Vibeke har en særlig evne til, at få en til at slappe af og føle sig godt tilpas, så man bliver tryg og tør bearbejde virkelig ubehagelige oplevelser og der er efterfølgende sket permanent mærkbar forandring.

Kan virkelig anbefale Vibeke som terapeut”.

Pernille, 45 år